Fursecuri cu fulgi de nea
Snowflake Cookies este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 167 de calorii. Pentru 51 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, ouă, garnitură: drajeuri de argint și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. 7 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați biscuiți cu fulgi de zăpadă, biscuiți cu fulgi de zăpadă și biscuiți cu fulgi de zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până devin pufos. Bateți ouăle, vanilia și extractul de migdale până se combină.
Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt și sarea. Adăugați treptat amestecul de zahăr, bateți până la omogenizare. Înfășurați aluatul într-o folie de plastic rezistentă și lăsați-l la frigider pentru 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul până la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați cu forme asortate de prăjituri cu fulgi de zăpadă și puneți-le la 2 centimetri unul de celălalt pe foile de copt pregătite. Răciți aluatul 15 minute.
Coaceți timp de 10 minute, sau până când marginile se rumenesc foarte ușor.
Lasam sa se raceasca 2 minute pe tava de copt.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe grătare de sârmă.
Vopsește fursecuri cu glazură de vopsea comestibilă.
Decorați cu drajeuri argintii, perle de zahăr și zahăr spumant, dacă doriți.
Într-un castron mediu, combinați apa și pudra de bezea; se bate până devine spumos.
Se amestecă zahărul de cofetă până la omogenizare.
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți. Utilizați imediat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.