Fursecuri Cu Coajă De Lămâie Mică
Cookie-urile Petite Lemon Curd ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 34 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 72 și costă 6 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cofetarii zahăr, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Fursecuri Cu Caș De Lămâie, Fursecuri Cu Caș De Lămâie, și Fursecuri cu nucă de cocos cu caș de lămâie și zmeură.
Instrucțiuni
Urmați rețetă pentru cookie-urile de bază cu unt, formând aluatul în 2 bile (în loc de un jurnal) și aplatizând fiecare într-un disc de 6 inci. Discuri de răcire, învelite în folie de plastic, până la fermitate, cel puțin 1 oră.
Fierbeți sucul de lămâie, coaja, zahărul, untul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, amestecând constant, 1 minut. Bateți ușor gălbenușurile într-un castron mic, apoi adăugați 1/4 cană amestec de lămâie, șoptind.
Adăugați amestecul de gălbenuș la amestecul de lămâie rămas, apoi reduceți focul la minim și gătiți, amestecând constant, până când cașul este suficient de gros pentru a ține urme de tel, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron, apoi acoperiți suprafața cu folie de plastic și răciți în timp ce rulați aluatul.
În timp ce cuptorul se preîncălzește, întindeți 1 bucată de aluat (păstrați aluatul rămas răcit) într-o rundă de 9 inci (puțin mai mică de 1/4 inch grosime) pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor bine făinat. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, se răcește pe o foaie de copt până când este ferm.)
Tăiați cât mai multe cookie-uri cu ajutorul tăietorului.
Coaceți cookie-urile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când marginile sunt aurii, 8 până la 10 minute. Dragați fursecurile calde în zahărul cofetarilor până când sunt acoperite și transferați-le într-un suport pentru a se răci complet. Faceți mai multe cookie-uri în același mod.
Transferați cașul de lămâie într-o pungă de patiserie sau o pungă de plastic (tăiați o deschidere de 1/8 inch într-un colț al pungii de plastic). Puneți 1 prăjitură cu capul în jos pe suprafața de lucru și pipetați aproximativ 1/2 linguriță de caș de lămâie pe prăjitură, apoi acoperiți cu un alt fursec, cu partea dreaptă în sus, pentru a forma un sandviș. Faceți mai multe sandvișuri în același mod.
Chiar înainte de servire, cerne unele cofetari rămase zahăr peste blaturi de cookie-uri sandwich.
* Cookie-urile (coapte și acoperite cu zahăr de cofetărie, dar nu umplute cu caș de lămâie) se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână. * Cașul de lămâie (înainte de umplerea fursecurilor) poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. * Cookie-urile sandwich (fără zahăr suplimentar de cofetărie) păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș, răcit, 4 zile.