Fursecuri Cu Ciocolată Cu Lapte
Cookie-urile cu ciocolată cu lapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 72 de porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți zahăr brun, ouă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți cu ciocolată și ciocolată cu lapte, Fistic Cu Ciocolată Cu Lapte, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Lapte Malț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric în picioare echipat cu paleta, bateți untul, zahărul brun, zahărul granulat, ouăle și vanilia la viteză medie până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute. Într-un castron mediu, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați ingredientele uscate în mixer și bateți la viteză mică până când sunt încorporate, răzuind ocazional vasul. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Acoperiți și refrigerați aluatul până la răcire, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 și aliniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Scoateți 2 lingurimărimea aglomerărilor de aluat și rotiți-le în bile.
Așezați bilele pe foile de copt la aproximativ 3 centimetri distanță (prăjiturile se vor răspândi destul de mult).
Coaceți în treimile inferioare și mijlocii ale cuptorului timp de aproximativ 17 minute, până când fursecurile se rumenesc ușor în jurul marginilor, dar încă foarte moi în centru; deplasați cratițele de sus în jos și din față în spate la jumătatea coacerii. Glisați pergamentul pe rafturi și lăsați prăjiturile să se răcească. (Rulați foile de copt sub apă rece între loturi.) Repetați cu aluatul rămas.
Serviți prăjiturile calde sau la temperatura camerei.