Fursecuri Cu Ciocolată Cu Ghimbir

Fursecuri Cu Ciocolată Cu Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată cu ghimbir. Pentru $11.53 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4987 calorii, 54g de proteine, și 237g de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fursecuri Cu Ghimbir Cu Ciocolată, Ciocolată Ghimbir Migdale Cookie-Uri, și Ciocolată Ghimbir Melasă Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o foaie mare de copt și puneți-o deoparte. Într-un castron mediu, bateți făina, pudra de cacao, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și sarea până se combină bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un castron mare, bateți 3/4 cană de unt și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați melasă, ou și vanilie; bate pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
VanilieVanilie
OuăOuă
5
Se amestecă ingredientele uscate ușor, dar bine, răzuind părțile laterale ale vasului, după cum este necesar. (Aluatul va fi gros.) Se amestecă ciocolata tocată până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Formați aluatul în 2 linguri. bile, rotiți fiecare bilă în zahăr granulat și așezați 12 bile pe foaia de copt cu unt. (Dacă aluatul este prea lipicios, umeziți-vă mâinile cu apă atunci când formați bile.) Scufundați fundul unei căni sau pahar în apă și folosiți-l pentru a aplatiza bilele la o grosime de aproximativ 1/4 in., reumezirea sticlei după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ApăApă
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți cookie-urile 5 minute, întoarceți tigaia 180 și coaceți până când se fixează, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se răcește pe tigaie timp de 5 minute, apoi se transferă pe rafturile de răcire. Repetați formarea și coacerea cu bilele rămase de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista