Fursecuri Cu Ciocolată Caldă
Această rețetă servește 30 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1818 ar spune că a lovit locul. Un amestec de amestec instant de cacao și 2 plicuri marshmallows, betty chocolate chip cookie mix, cacao de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Sos De Fudge Fierbinte, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul, oul, 2 plicuri amestec de cacao și 1 plic marshmallows până se formează aluat rigid. Aruncați aluatul cu puțin mai puțin de linguri la o distanță de 2 inci pe foaia de cookie-uri negrasă. Apăsați marshmallows din plicul rămas pe vârfurile de aluat.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 1 minut; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Se presară cu zahăr pudră. Depozitați bine acoperit la temperatura camerei până la 1 săptămână sau înghețați până la 3 luni.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.