Fursecuri Cu Cacao Cu Alune

Fursecuri Cu Cacao Cu Alune
Cookie-urile de cacao cu alune sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Acest desert are 363 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica unt, zahăr, ciocolată-alune răspândit, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Fursecuri Umplute Cu Cacao-Alune, Fursecuri cu alune, orz și cacao, și Cacao Fierbinte Cu Alune De Vis.

Instrucțiuni

1
Bateți untul, untul de ciocolată-alune, zahărul alb și zahărul brun cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează. Amestecați întregul ou în amestecul de unt. Bateți gălbenușul de ou și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Într-un castron separat, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă amestecul uscat în amestecul de ouă și zahăr aproximativ 1/3 la un moment dat până când se încorporează toată făina. Adunați aluatul într-o bilă și înfășurați-l în folie de plastic. La frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Rulați aluatul în bile mari (aproximativ de dimensiunea unei mingi de golf) și așezați-l la 2 inci unul de celălalt pe foaia de cookie-uri ungreased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți până când cookie-ul este ușor ferm la exterior, 8 până la 10 minute. Răciți cookie-urile pe tigăi înainte de a le scoate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista