Fursecuri Cu Busuioc De Lămâie-Lime
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 94 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, frunze de busuioc, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fursecuri cu busuioc de lămâie-lime, Fursecuri Cu Busuioc De Lămâie, și Fursecuri Cu Busuioc De Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați făina, 1/2 cupăzahăr pudră, unt, busuioc,ambele zesturi, suc de lămâie și sare într-un robot de bucătărie.Pulsați până se formează aglomerări mari și umede.Măsurați linguri de aluat; rulați între palme pentru a forma bile.
Așezați pe o foaie mare de copt, distanțată la 2". Pudrați ușor fundul unei căni de măsurare plate cu zahăr pudră și apăsați fursecurile în runde de 2", prafuind fundul paharului cu zahăr pudră, după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Presărați blaturi de fursecuri cu zahăr șlefuit, dacă utilizați.
Coaceți până când marginile sunt maro, aproximativ 20minute.
Transferați într-o grătar; lasa sa se raceasca.
Per porție: 90 calorii, 6 grame grăsime, 9 g carbohidrați