Fursecuri Cu Bezea De Mentă
Rețeta cookie-uri cu bezea de mentă pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 72 și costă 20 de cenți pe porție. Acest desert are 25 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de coloranți alimentari cu pastă, cremă de tartru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecuri Cu Bezea De Mentă, Fursecuri Cu Bezea De Mentă, și Săruturi Cu Bezea De Mentă.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Adăugați crema de tartru, extract de mentă și sare; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă.
Dacă doriți, folosind o nouă pensulă mică, vopsiți patru dungi roșii și verzi alternante în interiorul unei pungi de patiserie echipate cu un vârf de stea #2D. Umpleți punga cu bezea. Țeavă 1-1 / 2-in.- fursecuri cu diametrul pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament, revopsind dungi dacă este necesar.
Se coace la 250 de euro timp de 40-45 de minute sau până se fixează și se usucă. Opriți cuptorul; lăsați bezea în cuptor timp de 1-1 / 2 ore. Îndepărtați cu grijă bezea din hârtie pergament.
Într-un cuptor cu microunde, topiți învelișul de bomboane; se amestecă până se omogenizează. Scufundați fundul de bezea în stratul topit, permițând excesului să picure.
Așezați pe hârtie cerată; lăsați să stea până se fixează. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Dr. Hermann Dr. H. Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Dr. Hermann Dr. H. Riesling]()
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.