Fursecuri Cu Alune Umplute Cu Ciocolată

Fursecuri Cu Alune Umplute Cu Ciocolată
Cookie-urile de alune umplute cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 56 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri cu ciocolată fără Gluten: umplute cu Espresso și alune, Beignets....umplut cu ciocolată.....apoi stropit cu sos de alune de ciocolată, și Fursecuri cu alune de ciocolată (fursecuri NOTella!)- Scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 sau 3 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Măcinați nucile cu zahărul cofetarilor într-un robot de bucătărie până când sunt pudrate (aveți grijă să nu procesați până la o pastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Bateți împreună untul, coaja, sarea și amestecul de nuci într-un castron mare cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn până la crem, apoi adăugați făină, amestecând până când se încorporează (nu suprasolicitați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
4
Rulați nivelul 1/2 lingurițe de aluat în bile mici (dimensiunea marmurilor) și aranjați 1 inch pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți, câte 1 foaie, până la auriu foarte palid, 12 până la 14 minute, apoi glisați pergamentul cu fursecuri pe un suport pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Topiți ciocolata într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional, până se omogenizează. Lingurați ciocolata topită într-o pungă mică de plastic și sigilați punga, forțând excesul de aer. Decupați 1 colț inferior al sacului cu foarfece pentru a forma o gaură mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
BolBol
7
Puneți o movilă mică (aproximativ 1/8 linguriță) de ciocolată topită pe laturile plate a 10 fursecuri, apoi acoperiți cu încă 10 fursecuri, apăsând laturile plate împreună pentru a ajuta la aderare. Repetați procedura cu cookie-urile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
1
* Cookie-urile pot fi coapte și răcite, dar nu umplute, cu 1 săptămână înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Cookie-urile umplute sunt cel mai bine consumate în aceeași zi, dar resturile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista