Funked Din Carne De Porc Quesadilla
Funked din carne de porc Quesadilla ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 862 calorii, 76g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,91 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, sare și piper, brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Quesadilla De Porc Din Chile, Quesadilla De Porc Trasă, și Carne de porc și ceapă balsamică Quesadilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați iaurtul, coaja de tei și sucul, cilantro și sosul adobo într-un bol mic, amestecând bine pentru a combina. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Pentru quesadillas: preîncălziți o tigaie pentru grătar și pulverizați cu spray antiaderent.
Înmuiați ceapa în sucul de jalapeno aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, amestecați jalapenos, ceapă, carne de porc și brânză. Împărțiți amestecul deasupra a 2 runde de tortilla. Completați fiecare cu o altă rundă de tortilla. Pulverizați runda cu ulei de măsline și așezați-o cu fața în jos pe grătar. Grătați până când brânza se topește și tortilele încep să se rumenească, aproximativ 3 minute. Flip și gătiți încă 3 minute.
Scoateți quesadillas din tigaia pentru grătar, tăiați fiecare în sferturi și serviți cu crema.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul, sarea și piperul. Folosind o perie de patiserie, întindeți amestecul pe umărul de porc.
Puneți carnea pe un raft setat într-o tigaie de prăjire. Prăjiți timp de 20 de minute, apoi reduceți căldura la 325 de grade F. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în umăr citește 185 de grade F, aproximativ 4 ore.
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a manipula, aproximativ 30 de minute.