Funduri de anghinare cu lămâie
Fundul de anghinare cu lămâie este un aperitiv pentru 16 porții. O porție conține 80 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este oferită de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de fund de anghinare, cățel de usturoi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Rețete similare includ Scoici Saint-Jacques pe fund de anghinare în sos tahini , Crutoane de anghinare cu guacamole și Paste cu pesto de anghinare .
Instrucțiuni
Tăiați 6 mm de la baza anghinarelor pentru a le nivela, dacă este necesar.
Așezați pe o tavă de copt unsă cu unt, de 38 cm x 25 cm x 2,5 cm. Într-un bol mic, combinați restul ingredientelor. Turnați peste anghinare.
Coaceți la 190°C timp de 18-22 de minute sau până se rumenește.