Funduri de anghinare cu lămâie

Funduri de anghinare cu lămâie
Fundul de anghinare cu lămâie este un aperitiv pentru 16 porții. O porție conține 80 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este oferită de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de fund de anghinare, cățel de usturoi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Rețete similare includ Scoici Saint-Jacques pe fund de anghinare în sos tahini , Crutoane de anghinare cu guacamole și Paste cu pesto de anghinare .

Instrucțiuni

1
Tăiați 6 mm de la baza anghinarelor pentru a le nivela, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2
Așezați pe o tavă de copt unsă cu unt, de 38 cm x 25 cm x 2,5 cm. Într-un bol mic, combinați restul ingredientelor. Turnați peste anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Coaceți la 190°C timp de 18-22 de minute sau până se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista