Fund De Porc Afumat
Afumat cap la cap de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 276 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 16 și costă $1.15 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, pudră măcinată din New mexico chile, friptură de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fund De Porc Afumat, Fund de porc afumat pe grătar, și Sandvișuri Cu Fund De Porc Afumat.
Instrucțiuni
Dacă doriți, înmuiați fundul de porc într-o soluție de saramură timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte. Există o rețetă pentru o saramură pe acest site intitulată 'saramură de bază pentru fumatul cărnii'. Ar trebui să faceți acest lucru acoperit și în frigider.
Preîncălziți un fumător în aer liber timp de 200 până la 225 grade F (95 până la 110 grade C).
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, pudra de chili și orice condimente suplimentare după gust. Aplicați acest lucru Liberal pe carne și frecați-l cu degetele.
Așezați un suport de prăjire într-o tigaie de picurare și așezați carnea pe suport.
Fumați la 200 până la 225 grade F (95 până la 110 grade C) timp de 6 până la 18 ore sau până când temperatura internă a porcului atinge 145 grade F (63 grade C).