Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da fasole Tati fum un try. O porție conține 1148 calorii, 85g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 4,88 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână fasole, resturi de piept de vită, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Semnale De Fum, Unde e fum, e Cocktail de foc, și Fum Somon Runde.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați toate ingredientele împreună într-o tigaie din fontă sau în orice tigaie sigură pentru cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
3
Coaceți aproximativ 2 ore și apoi terminați-le în fumător încă 2 ore.