Fulgii De Porumb Se Sfărâmă
Fulgii de porumb se sfărâmă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 258 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, ovăz laminat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bocaditos de Corn Flakes y leche Condensada (ciorchini de fulgi de porumb), Pui Cu Fulgi De Porumb, și Fulgi De Porumb Copane Coace.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 6 căni de briose.
Într-un castron mare, amestecați fulgii de porumb, ovăzul, făina, zahărul brun și praful de copt până se combină.
Adăugați unt în castron și frecați, folosind degetele, până când aluatul are consistența nisipului umed.
Umpleți cupele de briose pe jumătate cu amestec de fulgi de porumb, apăsând cu degetele.
Adăugați o lingură de conserve de fructe în fiecare cană, apoi acoperiți cu amestecul de fulgi de porumb rămas. Apăsați în jos pentru a netezi.
Coaceți se sfărâmă până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească complet, apoi eliberați din tigaie și serviți.