Fulgi De Porc Cu Coajă De Ovăz
Fulgi de porc cu coajă de ovăz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,11 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, boia de ardei, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până fulgi de ovăz ai putea urma acest curs principal cu 7 Straturi Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie Baruri ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Crustă Italiană, Cotlet De Porc Cu Coajă De Hamsie, și Cotlet De Porc Cu Crustă De Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul până la fumat fierbinte. Condimentează coapsa de porc cu boia și sare și piper, după gust.
Se adaugă în tigaia fierbinte, întorcându-se pe toate părțile până se rumenesc.
Se scoate din tigaie pe o farfurie și se lasă să se răcească 5 minute.
Între timp, într-un blender de bucătărie adăugați toate ierburile proaspete tocate, firimiturile de pâine și fulgii de ovăz și pulsul până când arată puțin ca pulberea de curs.
Adăugați untul topit și combinați până se udă ușor.
Încălziți conservele de caise și apa într-o cratiță mică la foc mic până se topesc împreună.
Se întinde cu ușurință peste coapsa de porc odihnită și apoi se acoperă cu amestecul de fulgi de ovăz și pesmet. Apăsați-l ferm, astfel încât să adere la carnea de porc.
Transferați carnea de porc într-o tigaie mică și puneți-o în cuptorul preîncălzit la prăjit timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 375 grade F și continuați să gătiți până când carnea de porc atinge coacerea corectă, aproximativ 15 minute. Temperatura internă trebuie să înregistreze 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Feliați și aranjați pe un platou de servire pentru a servi.