Fulgi De Porc Cu Coajă De Ovăz

Fulgi De Porc Cu Coajă De Ovăz
Fulgi de porc cu coajă de ovăz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,11 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, boia de ardei, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până fulgi de ovăz ai putea urma acest curs principal cu 7 Straturi Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie Baruri ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Crustă Italiană, Cotlet De Porc Cu Coajă De Hamsie, și Cotlet De Porc Cu Crustă De Plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul până la fumat fierbinte. Condimentează coapsa de porc cu boia și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De PorcCarne De Porc
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă în tigaia fierbinte, întorcându-se pe toate părțile până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se scoate din tigaie pe o farfurie și se lasă să se răcească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, într-un blender de bucătărie adăugați toate ierburile proaspete tocate, firimiturile de pâine și fulgii de ovăz și pulsul până când arată puțin ca pulberea de curs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați untul topit și combinați până se udă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Încălziți conservele de caise și apa într-o cratiță mică la foc mic până se topesc împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Se întinde cu ușurință peste coapsa de porc odihnită și apoi se acoperă cu amestecul de fulgi de ovăz și pesmet. Apăsați-l ferm, astfel încât să adere la carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Transferați carnea de porc într-o tigaie mică și puneți-o în cuptorul preîncălzit la prăjit timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 375 grade F și continuați să gătiți până când carnea de porc atinge coacerea corectă, aproximativ 15 minute. Temperatura internă trebuie să înregistreze 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Feliați și aranjați pe un platou de servire pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista