Fulgi De Ovăz Thumbprints
Fulgi de ovăz Thumbprints este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci, gem de fructe, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Thumbprints, Amprente De Fulgi De Ovăz Din Carne Tocată, și PB & J amprente.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul, zahărul brun, gălbenușul de ou și vanilia până se omogenizează. Se amestecă sau se bate în făină și ovăz până se omogenizează bine.
Într-un castron mic, bateți albușul de ou și 2 lingurițe de apă pentru a se amesteca. Puneți nucile într-un castron puțin adânc. Formați aluatul în bile de 2 lingurițe și înmuiați în amestec de albuș de ou; scuturați excesul, apoi rulați în nuci.
Așezați 1 inch pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie pentru a face o adâncitură de 1/2 inch.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 300 până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Umpleți cu grijă fiecare indentare cu aproximativ 1 linguriță de gem (dacă indentările au dispărut, faceți-le din nou cu capătul rotunjit al unei linguri de lemn). Reveniți la cuptor și coaceți până când prăjiturile se rumenesc și gemul s-a topit, cu aproximativ 15 minute mai mult. Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile pe rafturi pentru a se răci complet.