Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați barele de Date cu fulgi de ovăz. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun, albus de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fulgi de ovăz și bare de Date, Fulgi De Ovăz Data Baruri, și Bare de ovăz umplute cu Date pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați datele, apa și zahărul. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până când amestecul este îngroșat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare, combinați ovăzul, făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă untul și albusul de ou până se amestecă. Pat jumătate din amestec într-un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit. Răspândiți cu grijă cu amestecul de date. Bateți ușor amestecul de ovăz rămas peste amestecul de date.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Albușuri De Ou
Unt
Ardei Arbol
Făină Pentru Toate Scopurile
Date
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.