Fulgi de ovăz Carmelitas ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 55. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, jardiniere nuci, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Carmelitas, Fulgi De Ovăz Carmelitas, și Fulgi De Ovăz Carmelitas.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi. Gatiti caramelele si laptele in cratita la foc mic 10-15 min. sau până când sosul este neted, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere; apăsați 3 căni pe fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se întinde ciocolata peste crustă; se acoperă cu nuci, sos de caramel și amestecul de firimituri rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Coaceți 25 min. sau până se rumenesc. Se răcește complet. Folosiți mânere din folie pentru a ridica desertul din tigaie înainte de a tăia în bare. Se dă la frigider 3 ore sau până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional