Fuji Apple Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fuji Apple Tarte Tatin. O porție conține 411 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,0 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, foietaj, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple Tarte Tatin, Apple Tarte Tatin, și Apple Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți-l la 425 F. Pulverizați tava de tort cu diametrul de 8 inci cu laturile înalte de 3 inci cu spray antiaderent. Coaja, sfertul și miezul merelor; se pune într-un castron și se lasă deoparte.
Combinați zahărul și 6 linguri de apă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul este chihlimbar adânc, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați unt (caramelul va bule puternic); se amestecă pentru a se amesteca.
Se toarnă caramelul în tigaia pregătită.
Lăsați să se răcească 5 minute.
Lucrând cu atenție, stați merele la capăt în cercuri concentrice în tigaie, înghesuindu-vă cât mai mult posibil.
Tăiați sferturile de mere rămase în pene subțiri; introduceți în spații goale.
Puneți tigaia direct la foc mediu și aduceți caramelul la foc mic, aproximativ 2 minute.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți până când merele sunt fragede și bulele de caramel gros, apăsând ocazional merele ușor cu spatula pentru a se compacta, aproximativ 1 1/2 ore.
Între timp, desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru. Folosind fundul tigaiei de 9 inci ca ajutor, tăiați Runda de 9 inci; străpungeți peste tot cu furculița. Se răcește până când este gata de utilizare.
Scoateți tigaia din cuptor. Top mere cu produse de patiserie; tuck în margini. Reveniți la cuptor; coaceți până când patiseria este aurie, aproximativ 20 de minute.
Transferați tigaia în raft. Se răcește tarta complet în tigaie, aproximativ 3 ore.
Așezați platoul deasupra tigaiei. Țineți platoul și tigaia și inversați; tarta va cădea pe platou.
Tăiați în pene și serviți.