Fudge Portocaliu

Fudge Portocaliu
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețete pentru colecția dvs., Orange Fudge ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 20 de porții cu 173 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 2 ore și 25 de minute. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de migdale, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Orange Creamsicle Fudge, Ciocolată Portocaliu Fudge, și Orange Julius Fudge.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie pătrată de 8 x 8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-o cratiță grea la foc mediu topiți 1 cană de zahăr, amestecând constant. Adăugați cu grijă apă clocotită. Se amestecă restul de 2 căni de zahăr, cremă fără lapte și sare. Amestecând constant, aduceți amestecul la fierbere. Fără agitare, încălziți la 242 până la 248 grade F (116 până la 120 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă fermă, dar flexibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nondairy CreamerNondairy Creamer
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
4
Bateți amestecul până când își pierde luciul. Îndoiți imediat coaja de portocală rasă și nucile și transferați-le în tigaia pregătită. Se răcește timp de 2 ore sau până când este ferm, înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Fudge poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista