Fudge Pops
Nevoie de o desert fără gluten? Fudge Pops ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 13. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână un amestec de budincă de ciocolată, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fudge Ice Pops, Ciocolată Fudge Pops, și Fudge Brownie Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați budinca, laptele și zahărul; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute. Se răcește timp de 30 de minute, amestecând des. Îndoiți în cremă.
Se toarnă în forme de plastic sau 3 oz. pahare de hârtie; acoperiți cu suporturi sau introduceți bețișoare de gheață în cupe. Stai pe loc.