Fudge-Mentă Cookie Baruri
Fudge-Mint Cookie Baruri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, extract de mentă, glazură de vanilie bătută și alte câteva ingrediente, o puteți face. 571 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fudge-Menta Oreo Bare De Cookie-Uri, Sandvișuri cu înghețată cu biscuiți și cipuri de mentă, și Butterfinger Fudge Cookie Baruri.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 350 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați împreună cremă de marshmallow, extract de mentă și 4 picături de culoare alimentară până la verde deschis.
Într-un castron mare, faceți amestecul de brownie conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei, ouă și pungă de fudge.
Întindeți aluatul în tigaie. Aruncați 4 sau 5 linguri mari de amestec de marshmallow pe aluat (rezervați amestecul de marshmallow rămas). Trageți ușor cuțitul de masă prin amestecul de marshmallow și bateți în curbe în formă de S în mișcare continuă pentru un design marmorat.
Se întinde uniform în tigaie.
Coaceți 25 până la 28 de minute sau până când este setat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de copt cu microunde la 30 de secunde; se amestecă. Cuptor cu microunde cu 30 de secunde mai mult; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă chipsurile topite și glazura în amestecul de marshmallow rămas. Se amestecă restul de 4 picături de culoare alimentară până la verde deschis; se întinde pe bare răcite.
Se presară cu fursecuri; apăsați ușor. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "