Fudge-ul de ciocolată cu lapte este un desert fără gluten . Această rețetă este suficientă pentru 60 de porții, cu 84 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanilie, cremă de brânză, bucăți de ciocolată cu lapte și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Încercați fursecurile cu fistic și ciocolată cu lapte , fursecurile florentine cu ciocolată cu lapte și fursecurile cu fudge de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor cu microunde, topiți bucățelele de ciocolată și crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Adăugați nucile și vanilia. Încorporați treptat zahărul pudră, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Lapte Rece, Pentru Servire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se toarnă într-un vas pătrat de 20 cm, uns. Se pune la frigider.