Fudge cu unt de arahide al lui Cathy

Fudge cu unt de arahide al lui Cathy
Cathy unt de arahide Fudge necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Toțiretetele au 125 de fani. Un amestec de apă, unt, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge topped cu ciocolata & Mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, Unt De Arahide Fudge, și Unt De Arahide Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie pătrată de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul brun , untul și laptele. gatiti pana cand amestecul ajunge la stadiul de minge moale (234-240 grade F, 112-115 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Combinați amidonul de porumb și apa, adăugați în cratiță și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se bate 2 minute. Se amestecă vanilia și untul de arahide până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
VanilieVanilie
5
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită. lăsați să se răcească, apoi tăiați în pătrate și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista