Fudge Cu Unt De Arahide

Fudge Cu Unt De Arahide
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia dvs. de Rețete, Unt de arahide Fudge ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 64. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă de marshmallow, zahăr, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Funcționează bine ca un desert ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge acoperit cu ciocolată & Mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge acoperit cu ciocolată & Mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, și Unt de arahide Fudge și unt de arahide sfat.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți zahărul și laptele la fierbere; se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați unt de arahide și cremă de marshmallow; se amestecă bine. Se toarnă rapid într-un 8-in cu unt. tigaie pătrată; se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Fudge funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În15 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista