Fudge cu ciocolată albă și nucă de cocos
Fudge cu ciocolată albă și nucă de cocos este un desert fără gluten . Această rețetă servește 81 și costă 10 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 53 de calorii . 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Un amestec de ciocolată de copt, nucă de cocos, nucă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fudge cu ciocolată albă cu mentă , Tort cu ciocolată albă și nucă de cocos proaspătă rasă și prăjituri cu ciocolată fudge .
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. tava patrata cu folie si unge folia cu 1-1/2 lingurite unt; puse deoparte. Într-o cratiță mare și grea, combina zahărul, laptele și untul rămas. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic, amestecând continuu. Gătiți și amestecați timp de 30-40 de minute sau până când un termometru pentru bomboane indică 234° (etapa cu minge moale).
Se ia de pe foc; se adauga ciocolata alba si bezele pana se topesc. Se amestecă nuca de cocos, nucile și vanilia.
Se toarnă în tava pregătită.
Se lasa la temperatura camerei pana se raceste.
Folosind folie, scoateți fudge-ul din tigaie; tăiat în 1-in. pătrate. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.