Fudge Bogat De Ciocolată
Ciocolata Fudge bogat ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 64. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci, chipsuri de ciocolată semidulce, ciocolată de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Tort De Ciocolată Bogat Vreodată, Brownies Cu Ciocolată Ultra-Bogată, și Sos Bogat De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 8 inci cu unt.
În cratița de 2 litri, încălziți laptele, chipsurile de ciocolată și ciocolata neîndulcită la foc mic, amestecând continuu, până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Se amestecă rapid nucile și vanilia.
Se întinde în tigaie. Dați la frigider aproximativ 1 oră 30 de minute sau până când este ferm.
Tăiați în 8 rânduri cu 8 rânduri pentru a face pătrate de 1 inch.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.