Frunze De Struguri Umplute
Frunze de struguri umplute este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 114 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Un amestec de ceapă, mărar, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Frunze De Struguri Umplute, Frunze De Struguri Umplute, și Frunze De Struguri Umplute (Cu Carne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa și uleiul într-o tigaie și gătiți la foc mediu până când ceapa este moale și translucidă, aproximativ 10 minute. În timp ce ceapa se gătește, curățați căței de usturoi și zdrobiți-le într-o pastă într-un mortar și pistil.
Adăugați acest lucru în tigaie împreună cu Roșia, sucul de lămâie, pasta de roșii și sare și piper după gust. Gatiti inca 5 minute. Se amestecă orezul.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați mărarul. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider.
În timp ce acest lucru se răcește, scurgeți frunzele de struguri și trageți-le cu grijă.
Puneți-le într-un castron și acoperiți-le cu apă rece.
Lăsați-le să se înmoaie până când sunteți gata să vă rostogoliți.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați o frunză de struguri pe suprafața de lucru, cu partea strălucitoare în jos.
Adăugați 1 lingură de amestec de orez în mijlocul frunzei de struguri. Îndoiți părțile laterale peste orez și rotiți frunza într-o formă mică de bușteni, cam de dimensiunea degetului mare al lui George. Repetați cu orezul rămas, așezând frunzele umplute într-un vas de copt de 9 x 9 inci. Când vasul este plin, acoperiți frunzele umplute cu mai multe straturi de frunze plate de struguri și turnați 1 cană de apă. Acoperiți și coaceți timp de 1 oră.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se dă la frigider.