Fruit' n ' Nut Loaf

Fruit' n ' Nut Loaf
Fruit ' N ' Nut Loaf necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 28. O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, stafide, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine de budincă de Crăciun cu fructe și nuci, Pâine Cu Nuci De Scorțișoară, și Pâine Cu Nuci De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 11 ingrediente. Într-un alt castron, bateți înlocuitorul de ou, sucul, uleiul, melasa și bananele; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
MelasăMelasă
BananeBanane
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă în două 8-in. x 4-în. tigăi de pâine care au fost acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Se coace la 325 la 1 oră sau până se fac testele de pâine. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții28
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista