Fructe verzi cu vinetă portocalie

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Verdele cu fructe cu vinetă portocalie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar, andive belgiene, frunze de năsturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Amestec verde cu vinetă de suc de portocale, Verdeață de primăvară cu vinetă de fenicul portocaliu, și Salată de verdeață și ierburi cu vinetă de ghimbir portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 1 linguriță de coajă din portocale;puneți deoparte coaja rasă. Cojiți și Secțiunea 3 portocale; puneți secțiunile deoparte. Strângeți suficient suc din restul de 2 portocale pentru a măsura 1/2 cană de suc.
Combinați sucul și mierea într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 8 minute sau până când amestecul este redus la 1/3 cană, amestecând ocazional. Amestec de suc rece.
Combinați amestecul de suc răcit, coaja de portocală rasă, oțetul și muștarul într-un borcan. Acoperiți bine și agitați puternic.
Combinați năsturelul, rucola și andive într-un bol de salată; adăugați amestecul de suc și aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați amestecul de verdeață uniform pe 4 farfurii de salată; top cu secțiuni portocalii și felii de căpșuni.