Fructe tropicale-șuncă glazurată cu ceapă dulce și cartofi de aur Yukon

Șuncă glazurată cu fructe tropicale cu ceapă dulce și cartofi de aur Yukon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 474 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de soia, salată de fructe tropicale în nectar de fructe de pasiune, șuncă deli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi fructul pasiunii, puteți urma acest fel principal cu Fructul Pasiunii Pavlova ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Yukon Aur Piure De Cartofi, Cartofi De Aur Yukon Zdrobiți, și Cartofi De Aur Yukon Biciuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Setați la foc mare, aduceți la fierbere și fierbeți până când cartofii sunt furci, aproximativ 8 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați fructele împreună cu sucul din cutie, zahărul brun, sosul de soia și piperul, aduceți la foc mic și fierbeți până când lichidul se îngroașă și se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați feliile de șuncă și cartofii și fierbeți timp de 2 minute pentru a se încălzi.