Fructe tropicale în sirop de lemongrass
Fructele tropicale din siropul de lemongrass sunt o farfurie care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 19 fani. Dacă aveți la îndemână cutii g fructe tropicale, struguri, zahăr tos auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fructe tropicale cu fistic și nucă de cocos, Tarta cu Cheesecake cu fructe tropicale, și Salată Proaspătă De Ton Cu Fructe Tropicale.
Instrucțiuni
Scurgeți sucul de litchi într-o tigaie și puneți litchi într-un castron mare de servire.
Adăugați lămâia și zahărul în tigaie, încălziți ușor până se dizolvă zahărul, apoi fierbeți timp de 1 minut. Opriți focul și lăsați deoparte lămâia va adăuga aromă pe măsură ce se răcește.
Strecurați siropul peste litchi și vârful fructelor. Chill.
Se servește cu macaroane.