Fructe tropicale cu sirop de ghimbir
Fructe tropicale cu sirop de ghimbir ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă $1.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 131 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, apă, mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fructe Tropicale În Sirop De Ghimbir, Salată de fructe tropicale cu sirop de ghimbir, și Sirop de zahăr de nucă de cocos și palmier cu Tapioca, fructe tropicale și gheață rasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeti apa, zaharul si ghimbirul intr-o cratita mica 5 minute.
Se ia de pe foc; se toarnă lichid printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron mic, aruncând ghimbirul. Se amestecă sucul de lămâie; acoperiți și răciți siropul.
Combinați kiwi și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic sau într-un castron mare de servire.
Stropiți siropul răcit peste fructe; aruncați ușor.
Se presară cu nucă de cocos prăjită.