Fructe Marshmallow Pops

Fructe Marshmallow Pops
Această rețetă servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 114 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați marshmallows, apă, cremă de marshmallow și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fructe Pietriș Bezea Prajituri, Batoane cu floricele de fructe marshmallow, și Fructe Iaurt Gheață Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Adăugați treptat la crema de marshmallow într-un castron mare, bătând cu mixerul după fiecare adăugare până se omogenizează bine. Se amestecă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De MarshmallowCremă De Marshmallow
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Se toarnă uniform în 12 pahare de hârtie sau plastic. Folosiți spatele lingurii pentru a apăsa ușor 2 linguri. marshmallows în amestec de gelatină în fiecare ceașcă. Congelați 1 oră sau până aproape ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
GelatinăGelatină
3
Introduceți stick-ul pop din lemn în centrul fiecărei cupe. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Scoateți din cupe înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista