Fructe la grătar cu glazură de Bourbon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe la grătar cu glazură de Bourbon. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 240 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, apă, fructe și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Frigarui de ananas și căpșuni la grătar cu glazură de ciocolată albă bourbon, Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică, și Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică și Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bourbonul într-o cratiță la foc mediu-mare și aduceți-l la fierbere. Se fierbe timp de 1 minut pentru a arde alcoolul.
Adăugați untul, zahărul brun, sucul de lămâie și apa. Se aduce la fierbere amestecand pana se dizolva tot zaharul. Se fierbe timp de 5 minute.
Se lasă să se răcească pentru a se îngroșa. Aruncați fructele cu glazura pentru a acoperi sau periați glazura peste fructe cu o perie de patiserie.
Așezați fructele pe grătar și întoarceți-le o dată când apar semne ușoare de grătar.
Serviți cu înghețată și stropiți glazura rămasă peste fructe.