Fructe la grătar cu glazură de Bourbon

Fructe la grătar cu glazură de Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe la grătar cu glazură de Bourbon. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 240 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, apă, fructe și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Frigarui de ananas și căpșuni la grătar cu glazură de ciocolată albă bourbon, Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică, și Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică și Manchego pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți bourbonul într-o cratiță la foc mediu-mare și aduceți-l la fierbere. Se fierbe timp de 1 minut pentru a arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați untul, zahărul brun, sucul de lămâie și apa. Se aduce la fierbere amestecand pana se dizolva tot zaharul. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se lasă să se răcească pentru a se îngroșa. Aruncați fructele cu glazura pentru a acoperi sau periați glazura peste fructe cu o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Așezați fructele pe grătar și întoarceți-le o dată când apar semne ușoare de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Serviți cu înghețată și stropiți glazura rămasă peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista