Fructe La Grătar
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Fructele la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 632 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți bananan și struguri, piersici, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Fructe La Grătar, Frigărui De Fructe La Grătar, și Fructe Amestecate La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați piersicile, nectarinele sau prunele în jumătate și lăsați-le. Puteți folosi jumătățile sau le puteți tăia în bucăți. Miez de ananas, curățați-l și apoi tăiați-l în bucăți. (Sau folosiți ananas proaspăt care a fost deja decojit și miez, Disponibil în secțiunea Produse.) Fructele mai mari pot fi așezate pe grătare, dar fructele mai mici, cum ar fi feliile groase de banane și strugurii, ar trebui să fie filetate pe frigarui de bambus sau metal. Grătiți până când fructele sunt ușor marcate și încălzite. Încercați să o serviți, încă caldă, peste înghețată-yum!