Fructe Gingered cu iaurt de miere
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Fructele Gingered cu iaurt de miere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 185 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, portocale, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cupe De Fructe Pentru Iaurt Și Miere, Kebab de fructe cu iaurt și miere Dip, și Fructe proaspete cu miere-iaurt Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul, ghimbirul, sucul de lime si 3 linguri. apă într-o cratiță medie la foc mediu până se dizolvă zahărul, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
Combinați portocalele și căpșunile într-un castron mic, apoi turnați sirop cald peste fructe.
Împărțiți iaurtul între 4 pahare sau boluri parfait.
Stropiți fiecare cu miere. Se amestecă amestecul de fructe peste iaurt.