Fructe de sărbătoare înăbușite

„Compot de fructe de sărbători” este o rețetă vegetariană fără gluten și lacto-ovo, cu 4 porții. Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 317 calorii . Doar câteva persoane au preparat această rețetă, și una aș spune că a fost perfectă. Merge bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, prune, banane și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chiftele în stil chinezesc , Desert delicios cu gutui înăbușite, pe care să le lingeți pe degete , și Coadă de bou înăbușită în vin roșu .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați caisele, prunele, cidrul, scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul. Aduceți la fierbere.
Luați de pe foc; dați la frigider peste noapte.
Strecurați cidrul, păstrând lichidul; puneți caisele și prunele uscate deoparte. Aruncați condimentele. Într-o cratiță mică, combinați marmelada, sucul de lămâie, untul și cidrul pus deoparte. Aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Lăsați să se răcească. Împărțiți caisele, prunele uscate și bananele în farfurii; stropiți cu sosul răcit.