Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică și Manchego

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică și Manchego. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 182 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piersici, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică, Salată de vinete la grătar și brânză Manchego cu busuioc proaspăt și glazură de piper Balsamic-Negru, și Balsamic Sundae Cu Fructe De Piatră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar curat sau o tigaie pentru grătar la mediu-înalt.
Se amestecă împreună vinul și zahărul brun într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți ușor 2530 minute sau până când amestecul este redus la aproximativ 3 linguri și creează o glazură groasă.
Ungeți ușor jumătățile de fructe de piatră cu ulei de măsline; se presară sare și piper. Fructe la grătar, tăiate cu fața în jos, 1 minut pe fiecare parte.
Stropiți fructele cu glazură și acoperiți fiecare porție cu 1/4 din bucățile de brânză.