Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică și Manchego

Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică și Manchego
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică și Manchego. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 182 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piersici, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică, Salată de vinete la grătar și brânză Manchego cu busuioc proaspăt și glazură de piper Balsamic-Negru, și Balsamic Sundae Cu Fructe De Piatră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar curat sau o tigaie pentru grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Se amestecă împreună vinul și zahărul brun într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți ușor 2530 minute sau până când amestecul este redus la aproximativ 3 linguri și creează o glazură groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Ungeți ușor jumătățile de fructe de piatră cu ulei de măsline; se presară sare și piper. Fructe la grătar, tăiate cu fața în jos, 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Transferați pe 4 plăci.
5
Stropiți fructele cu glazură și acoperiți fiecare porție cu 1/4 din bucățile de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista