Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 176 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, prune, brânză manchego și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică și Manchego, Balsamic Sundae Cu Fructe De Piatră, și Fructe De Piatră La Grătar Cu Sirop Balsamic Și Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Combinați oțetul balsamic și zahărul brun într-o cratiță mică la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când oțetul se reduce la o glazură; pus deoparte.
Ungeți fructele cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Grill fructe, în loturi, 1 minut pe fiecare parte.
Transferați pe un platou.
Stropiți fructe la grătar cu jumătate de glazură balsamică. Acoperiți fructele cu brânză și stropiți cu glazura balsamică rămasă.