Fructe de padure cu sos de ciocolata alba

Fructele cu gheață cu sos de ciocolată albă ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.74 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 205 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de fructe de pădure de vară, ciocolată, cremă dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Boabe cu gheață cu sos de ciocolată fierbinte, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Boabe De Vară Cu Rețetă De Sos De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Îngrămădiți fructele de pădure în pahare frumoase sau pe farfurii și congelați timp de 20 de minute apăsați butonul de înghețare rapidă dacă aveți unul. Boabele ar trebui să devină înghețate, dar nu congelate solide.
Când este gata, puneți ciocolata într-un castron nemetalic cu smântâna și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 1 min. Verificați dacă este suficient de moale pentru a amesteca într-un sos, dacă nu dați-i 30 de secunde, apoi amestecați din nou. Se lasă să se răcească ușor, amestecând ocazional. Pentru a servi, turnați sosul de ciocolată peste fructele de gheață.