Fructe De Mare În Curry Verde

Fructe de mare în Curry verde este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 547 calorii. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Un amestec de ardei iute serrano, ghimbir, midii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Curry verde thailandez cu fructe de mare, Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Curry Cu Fructe De Mare (Curry Malu) pentru rețete similare.