Fructe de mare în bulion Asiatic
Fructele de mare din bulionul Asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $13.64 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 551 calorii, 95g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, creveți, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bulion De Fructe De Mare, Găluște De Scoici În Bulion Asiatic, și Aburi cu bulion asiatic și unt de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați rădăcina și trageți frunzele exterioare grosiere din iarba de lămâie și aruncați-le. Pound iarba de lamaie pentru a zdrobi ușor.
Tăiați tulpinile pe jumătate pe lungime, apoi transversal în bucăți de aproximativ 3 inci.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați iarba de lămâie și sucul de scoici și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 minute.
Se toarnă bulionul de scoici printr-o strecurătoare fină într-un bol. Întoarceți bulionul în tigaie și aruncați iarba de lămâie.
Se amestecă roșiile, coaja de tei, sucul de lămâie și jalapeo în suc de scoici; pus deoparte.
Amestecați ușor creveții și scoicile cu ulei, apoi amestecați cu 1 lingură fiecare de mentă tocată și busuioc. Filetați fructele de mare orizontal pe frigarui subțiri de metal.
Ungeți ușor un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau grătar cu gaz la foc mare (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); așezați porumb pe grătar. Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Întoarceți porumbul des până când este negru, aproximativ 12 minute.
Aproximativ 5 minute înainte de porumb se face, pune fructe de mare frigarui pe gratar. Gatiti, intorcand o data cu o spatula larga, pana cand crevetii sunt opaci, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 3 pana la 4 minute.
Tăiați sâmburii din porumb și trageți fructele de mare din frigarui; păstrați cald.
La foc mare, aduceți amestecul de bulion la foc mic. Se amestecă restul de mentă tocată și busuioc. Se toarnă bulionul în boluri largi. Movilă porumb, fructe de mare și fenicul în fiecare castron.
Se presară cu arpagic și se condimentează după gust cu sos de pește.