Fructe de mare în bulion Asiatic

Fructe de mare în bulion Asiatic
Fructele de mare din bulionul Asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $13.64 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 551 calorii, 95g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, creveți, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bulion De Fructe De Mare, Găluște De Scoici În Bulion Asiatic, și Aburi cu bulion asiatic și unt de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați rădăcina și trageți frunzele exterioare grosiere din iarba de lămâie și aruncați-le. Pound iarba de lamaie pentru a zdrobi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2
Tăiați tulpinile pe jumătate pe lungime, apoi transversal în bucăți de aproximativ 3 inci.
3
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați iarba de lămâie și sucul de scoici și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă bulionul de scoici printr-o strecurătoare fină într-un bol. Întoarceți bulionul în tigaie și aruncați iarba de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă roșiile, coaja de tei, sucul de lămâie și jalapeo în suc de scoici; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Amestecați ușor creveții și scoicile cu ulei, apoi amestecați cu 1 lingură fiecare de mentă tocată și busuioc. Filetați fructele de mare orizontal pe frigarui subțiri de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
7
Ungeți ușor un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau grătar cu gaz la foc mare (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); așezați porumb pe grătar. Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Întoarceți porumbul des până când este negru, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Aproximativ 5 minute înainte de porumb se face, pune fructe de mare frigarui pe gratar. Gatiti, intorcand o data cu o spatula larga, pana cand crevetii sunt opaci, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Tăiați sâmburii din porumb și trageți fructele de mare din frigarui; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
10
La foc mare, aduceți amestecul de bulion la foc mic. Se amestecă restul de mentă tocată și busuioc. Se toarnă bulionul în boluri largi. Movilă porumb, fructe de mare și fenicul în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
11
Se presară cu arpagic și se condimentează după gust cu sos de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista