Fructe De Mare Lasagna Florentine

Fructe De Mare Lasagna Florentine
Fructe de mare Lasagna Florentine este un pescatarian rețetă cu 9 porții. O porție conține 264 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de carne de crab, busuioc, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola Florentină Cu Fructe De Mare, Lasagna Florentin, și Florentin Lasagna Roll-Up-Uri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Apăsați spanacul între prosoape de hârtie până abia umed; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Așezați făina într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând după 15 minute. Puneți făina într-o cratiță mare; adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici. Se amestecă sarea și următoarele 4 ingrediente; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați vin; gatiti 1 minut additonal, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de brânză și scoici. Se răcește ușor; se amestecă busuiocul, sucul de lămâie, carnea de crab și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
CrabmeatCrabmeat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lingură 1/4 cană sos de fructe de mare într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Aranjați 3 tăiței de lasagna într-un singur strat peste sosul de fructe de mare; deasupra cu o treime spanac. Spoon o treime sos de fructe de mare peste spanac. Repetați straturile, terminând cu sos de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Combinați brânza rămasă și ardeiul; presărați amestecul de brânză peste lasagna. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți, neacoperit, încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate49
Revista