Fructe de mare la grătar cu Salsa de banane-Lime

Fructe de mare la grătar cu Salsa de banane-Lime
Fructe de mare la grătar cu salsa de banane-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,23 USD pe porție. O porție conține 267 calorii, 32g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți banane, coriandru, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Creveți la grătar cu Salsa de pepene galben-Lime, Salsa de pui la grătar și Mango Key Lime, și Pește-spadă la grătar cu Salsa de var de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se servește peste pește fierbinte la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista