Fructe de mare Gumbo este un fără lactate felul principal. O porție conține 679 calorii, 48G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, orez, carne de coadă de raci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fructe De Mare Gumbo, Fructe De Mare Gumbo, și Fructe De Mare Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie mare sau oală la foc mediu. Se amestecă făina; gătit până se omogenizează și se întunecă până la culoarea unui bănuț). Amestecați următoarele 11 ingrediente (cimbru - usturoi) și gătiți până când legumele sunt fragede (aproximativ 20-30 de minute-okra mea era încă înghețată când am adăugat-o, așa că probabil a durat puțin mai mult să gătesc decât dacă aș folosi okra proaspătă sau dezghețată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bame
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Eliminați de la căldură și se lasă să gătească timp de cel puțin 30 de minute - am făcut acest mod parte înainte, astfel a mea răcit de peste o hour.In o oală mare de supă aduce bulion de pui, suc de scoici și coji de creveți rezervate (nu uitați de coji - adaugă multă aromă) la fierbere și apoi gătiți timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți cojile și aruncați-le.Se amestecă amestecul de legume în bulion și se gătește până se îngroașă la foc mediu.Se amestecă roșiile, fructele de mare (stridii - creveți) și se fierbe 20-30 de minute-dar acest lucru poate fi păstrat cald la foc foarte mic (l-am ținut pe al meu cald timp de peste o oră și a fost minunat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Se servește peste orez și se presară cu ceapă verde, dacă se dorește.
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Neboan Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.