Fructe De Mare Gumbo

Fructe De Mare Gumbo
Fructe de mare Gumbo este un fără lactate felul principal. O porție conține 679 calorii, 48G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, orez, carne de coadă de raci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fructe De Mare Gumbo, Fructe De Mare Gumbo, și Fructe De Mare Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare sau oală la foc mediu. Se amestecă făina; gătit până se omogenizează și se întunecă până la culoarea unui bănuț). Amestecați următoarele 11 ingrediente (cimbru - usturoi) și gătiți până când legumele sunt fragede (aproximativ 20-30 de minute-okra mea era încă înghețată când am adăugat-o, așa că probabil a durat puțin mai mult să gătesc decât dacă aș folosi okra proaspătă sau dezghețată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
BameBame
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Eliminați de la căldură și se lasă să gătească timp de cel puțin 30 de minute - am făcut acest mod parte înainte, astfel a mea răcit de peste o hour.In o oală mare de supă aduce bulion de pui, suc de scoici și coji de creveți rezervate (nu uitați de coji - adaugă multă aromă) la fierbere și apoi gătiți timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți cojile și aruncați-le.Se amestecă amestecul de legume în bulion și se gătește până se îngroașă la foc mediu.Se amestecă roșiile, fructele de mare (stridii - creveți) și se fierbe 20-30 de minute-dar acest lucru poate fi păstrat cald la foc foarte mic (l-am ținut pe al meu cald timp de peste o oră și a fost minunat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se servește peste orez și se presară cu ceapă verde, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Neboan Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Neboa Albarino
Neboa Albarino
Mai rece, altitudine mai mare Condado do Subregiune ceai dă naștere la o expresie proaspătă, precisă a Albari cca în general și acest site special dă o dungă minerală intensă prin vin. Un nas floral, înflorit, cu arome de piersici și caise, care se desfășoară pe palat cu structură întinsă, fructe proaspete complexe, greutate subevaluată la mijlocul palatului, toate pe o coloană vertebrală puternică de aciditate minerală.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista