Fructe de mare en Brodo cu Pesto de tarhon

Fructe de mare en Brodo cu Pesto de tarhon
Fructe de mare en Brodo cu Pesto tarhon este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 858 calorii, 80g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.74 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fire de șofran, cățel de usturoi, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată de fructe de mare cu sos cremos de tarhon, Fructe de mare Timbales cu tarhon Beurre Blanc, și Salată de fructe de mare cu un pansament cremos de tarhon-muștar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.împărțiți oasele, ceapa, feniculul, morcovii și 1/4 cană de ulei între 2 foi de copt cu margini; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a acoperi. Prăjiți, aruncând la jumătate, până când legumele se înmoaie și se rumenesc, 6075 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
MorcovMorcov
FeniculFenicul
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți șofranul și restul de 1/4 cană de ulei într-o oală mare la foc mediu-mare, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați prazul și usturoiul; condimentează cu sare și piper și gătește, amestecând des, până devin aurii, 810 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
PrazPraz
4
Adăugați vermut; aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
5
Adăugați oase și legume prăjite, tulpini de pătrunjel, coajă de lămâie, frunze de dafin, boabe de piper și 10 căni de apă în oală. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe ușor, degresând după cum este necesar, până se reduce la jumătate, aproximativ 1 oră. Se strecoară printr-o sită într-o oală curată; aruncați solidele. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Pulsează usturoiul, pătrunjelul și tarhonul într-un robot de bucătărie până se toacă foarte fin. Cu motorul pornit, adăugați încet ulei și procesați până se omogenizează; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1
Întoarceți bulionul la foc mic; adăugați crustacee, acoperiți oala și gătiți până când crustaceele se deschid (aruncați orice nu se deschide), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați crustaceele într-un castron mare și adăugați o lingură de bulion; cort cu folie. Condimentează peștele cu sare și piper; se adaugă în bulion în oală. Acoperi; gatiti pestele usor pana se opaca pe tot parcursul, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrustaceeCrustacee
BulionBulion
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Împărțiți peștele și crustaceele între boluri puțin adânci și bulion de oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
BulionBulion
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
4
Stropiți tocană cu ulei, acoperiți cu pesto și serviți cu pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
TocanăTocană
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Faceți înainte: Brodo poate fi făcut cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți. Pesto se poate face cu 1 zi înainte. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate74
Revista