Fructe de mare Ceviche pe castravete rotund acoperit cu Caviar Verde
Reteta fructe de mare Ceviche pe castravete rotund acoperit cu Caviar verde ar putea satisface pofta din America de Sud în jurul valorii de 8 ore și 20 de minute. Această rețetă face 18 porții cu 50 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, papaya, frunze proaspete de cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tartar de ton într-o barcă de castraveți acoperită cu Caviar, Gatiti cartea: planta verde Ceviche cu castravete, și Fructe De Mare Ceviche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, amestecați jalapeno cu ceapa, sucul de lămâie, sucul de lămâie, mango, papaya, cilantro și uleiul de măsline extravirgin. Condimentează amestecul cu sare și piper, apoi amestecă scoicile scufundându-le complet în marinată. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 8 ore, de preferință peste noapte. (Acizii din marinadă vor "găti" scoicile.)
Cojiți castraveții și tăiați-i în felii groase de 1/4 inci. Se strecoară amestecul de scoici și lingura pe discurile de castraveți. Se acoperă cu 1/8 linguriță de caviar.