Frozen Boston Cream Pie Baruri
Această rețetă servește 8. Dacă 66 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., Frozen Boston Cream Pie Baruri ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 220 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de catifea, iaurt boston cream pie, lapte degresat evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Batoane De Înghețată Bananan Congelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de pâine de 8x4 inci cu folie de plastic, lăsând marginile atârnate peste părțile laterale ale tigaiei. Împărțiți laptele evaporat uniform între 2 boluri mici. Se amestecă iaurtul Boston cream pie într-un castron; se amestecă iaurtul de catifea roșie în vasul rămas. Acoperiți și refrigerați amestecul de iaurt de catifea roșie.
Răspândiți amestecul de plăcintă cu cremă Boston în tigaie căptușită.
Se presară cu chipsuri zdrobite. Înghețați 2 ore. Lingurați și întindeți deasupra amestecul de iaurt de catifea roșie. Congelați cel puțin 2 ore până când este ferm.
Când este gata de servit, înmuiați jumătatea inferioară a tigaiei în apă fierbinte aproximativ 1 minut pentru a slăbi amestecul de iaurt. Folosiți folie de plastic pentru a ridica iaurtul congelat din tigaie. Trageți înapoi folie și scoateți.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute pentru a se înmuia ușor.
Tăiați în opt felii groase de 1 inch.