Frosted Toast Crunch Cupcakes Cu Cheesecake De La Euro
Reteta Frosted Toast Crunch cupcakes cu Cheesecake-ul de la cupcakes este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 307 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cereale prăjite înghețate, topping de frișcă, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Prajitura Frosted Crunch Nr. Cupcakes, Frosted Toast Crunch Parfaits De Fructe De Padure, și Frosted Toast Crunch Inghetata De Cereale.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de briose de dimensiuni obișnuite; pulverizați ușor căni de hârtie cu spray de gătit.
În castron mediu, amestecați cerealele zdrobite și untul topit. Apăsați ferm aproximativ 1 lingură de amestec de firimituri în partea de jos a fiecărei căni de briose. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie 3 minute sau până când este ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și vanilia; bate doar până se omogenizează. Lingura se umple uniform în cupe de briose, umplând fiecare aproximativ trei sferturi.
Coaceți 25 de minute sau până când umplutura este setată și marginile sunt ușor rumenite. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Pentru a servi, scoateți paharele de hârtie din cheesecakes.
Se ornează cu topping de frișcă, zmeură și zahăr pudră. A se păstra acoperit la frigider.